עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 56 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,736 תיק עבודות 918 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מעוניינת בהצעת מחיר קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מעוניינת בהצעת מחיר עיצוב גרפי מעוניינת בהצעת מחיר פורסם ע"י רחלי ש כללי on 19/05/2025 ב8:10 am בוקר טוב אני מחפשת גרפיקאית שתעצב לי תיק עבודות בצורה של חוברת פידיאף (10-15 עמודים) אשמח להצעות מחיר משתלמות:) עזר לך? 👍 Brush עיצוב בצבע שלך הגיבה לפני 3 שעות, 17 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה Brush עיצוב בצבע שלך גרפיקה חברה 19/05/2025 ב9:45 am 38 16 0 חברה חדשה אשמח לעזור לך תוכלי לשלוח לי מיל בכתובת brash9392😃gmail.com ותחום העיסוק שלך ואתן לך הצעת מחיר משתלמת עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו