עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,491 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מעוניינת במספר טלפון של מוריה כהן פרקטיקה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ מעוניינת במספר טלפון של מוריה כהן פרקטיקה עיצוב גרפי מעוניינת במספר טלפון של מוריה כהן פרקטיקה פורסם ע"י ריקי קלאפיש גרפיקה on 18/07/2024 ב9:24 pm מישהי יודעת איך משיגים אותה תודה רבה עזר לך? 👍 ריקי קלאפיש הגיבה לפני 3 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 18/07/2024 ב9:36 pm מוריה כהן היא לא פרקטיקה, זה שרי פרקטיקה 052-714-1093 מוריה כהן <b style=”font-family: inherit; font-size: inherit; color: var(–bb-body-text-color);”>morecohen#gmail.com עזר לך? 👍 ריקי קלאפיש גרפיקה חברה 19/07/2024 ב2:20 pm תודה רבה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו