מעוניינת בשת"פ משתלם עם קופירייטרית וכותבת תוכן שירים לך את העסק?
-
מעוניינת בשת"פ משתלם עם קופירייטרית וכותבת תוכן שירים לך את העסק?
היי, שמי אפרת קופמן ואני פרסומאית, קופירייטרית וכותבת תוכן.
אני מעוניינת בשת”פ משתלמים ואטרקטיביים לשני הצדדים עם גרפיקאיות שיש להן כבר לקוחות והיו רוצות ‘להרים’ את העסק שלהן ולתת ללקוחות שלהן את ‘כל החבילה’.אז מה אני יודעת ואוהבת לעשות:
מחקר שוק – לחקור את תחום העיסוק בצורה מעמיקה ויסודית. מי קהל היעד שלו, מה הצרכים שלו, ממה הוא פוחד, מה הבעיה שלו ובהתאם לכך מה הפתרון שהמוצר/שירות/עסק מהתחום מציע לו.אסטרטגיה שיווקית מותאמת ומדויקת ללקוח – בניית בריף המציג את עיקרי הדברים שעלו במחקר השוק + מה שהלקוח אמר. ריכוז של כל האינפורמציה הדרושה והכרחית כדי להגיע להצעת מכר ייחודית ורלוונטית שבסופו של דבר מניעה לפעולה את קהל היעד, ולאחר מכן בניית קונספט מדויק, ומותאם שמפתיע וקולע להצעת מכר ומוכר.
קופי – כל מה שקשור ומתקשר למסר קצר וחד במילים שמהדהד, עוצר ויצירתי שעובד ומניע את קהל היעד הנבחר לפעולה.
כתיבה שיווקית – אפיון שפה, מסעות לקוח ע”י טקסטים קולעים, אנושיים ומסקרנים שמעבירים את הלקוח מסע מחשיפת המוצר/העסק/שירות ועד לעשיית הפעולה הרצויה שאנחנו רוצים שיעשה.
מי שלא קראה את כל הטקסט הפסידה (סתם…) ומי שרוצה לשמוע עוד פרטים ולקבל תיק עבודות להתרשמות מוזמנת לפנות במייל: kofman@@400gmail.com
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.