עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,822 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות משי אלבז – איזה עיצוב אתן יותר אוהבות הבג’ או האפור? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ משי אלבז – איזה עיצוב אתן יותר אוהבות הבג’ או האפור? עיצוב גרפי משי אלבז – איזה עיצוב אתן יותר אוהבות הבג’ או האפור? פורסם ע"י משי אלבז גרפיקה on 12/08/2025 ב10:21 pm עזר לך? 👍 אוריה קדוש הגיבה לפני 18 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רחלי עפעס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 12/08/2025 ב10:28 pm הבז’, לדעתי, נראה הרבה יותר טוב קודם כל בגלל הזווית שלו, וגם בגלל שאני מרגישה שהוא קצת יותר מעביר את המסר שאת רוצה להעביר פה. (זו דעתי, כמובן, יש כאלה שיחשבו אחרת.) 👍🏼👍🏼 בהצלחות!! עזר לך? 👍 אוריה קדוש כללי חברה 12/08/2025 ב11:55 pm שינהם מהממים! אין מילים! גם אני אהבתי יותר את הבז’ משהו בקומפוזציה שם יותר מסתדר לי… מהממת! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו