עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,544 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות משי אלבז – עיצוב מודעה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ משי אלבז – עיצוב מודעה עיצוב גרפי משי אלבז – עיצוב מודעה פורסם ע"י משי אלבז גרפיקה on 11/10/2024 ב9:09 am עזר לך? 👍 מירי memory הגיבה לפני 1 חודש, 1 שבוע 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות מירי memory גרפיקה חברה 13/10/2024 ב1:18 pm אלופה!!! אפשר להעיר משהו? 😝 בשורת הפירוט, הייתי מסדרת לפי סדר כרונולגי של הפעולות. (לא זוכרת עכשיו מה כתוב שם….) עזר לך? 👍 משי אלבז גרפיקה חברה 14/10/2024 ב10:23 am את הקופי כתב מישו מומחה בתחום והוא הסיבר לי בדיוק מה ואיך לעשות אבל תודה על הערה! את גורמת לי לחשוב שאולי בפעם הבאה אפשר גם לחלוק על מישו שהוא מומחה 😜 עזר לך? 👍 מירי memory גרפיקה חברה 14/10/2024 ב1:48 pm ממש מענין אותי שתשאלי אותו על זה. כי אני ממש התבלבלתי מהבלגן במח… (לא בעיצוב…) עזר לך? 👍 הדסה שרבאני – צילום אירועים צילום ומולטימדיה חברה 13/10/2024 ב1:31 pm משי מודעה מהממת! כמו תמיד… לא כ”כ הבנתי אני הקטנה מה השירות שהוא נותן הקלטת אולפן למה? סאונד לקול שלי לשיחות מכירה??! המודעה מעוצבת אש התוכן לא מובן- לי בכל אופן… אלופה! עזר לך? 👍 משי אלבז גרפיקה חברה 14/10/2024 ב10:22 am תודה! חמודה שאת! התוכן כתב אותו קופירייטר ממש מומחה בתחום לא אני אבל תודה על הערה! תמיד נכון לשמוע עוד דעות… העיסוק שלו, מכירה את זה שאת ממתינה על הקו כשאת מתקשרת לעסק ויש הודעות קוליות פרסומיות כאלו? אז ז מה שהוא עושה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו