עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,793 תיק עבודות 940 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות משקפיים לסרט תלת מימד מקרטון, מי יודעת היכן משיגים בכמות? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ משקפיים לסרט תלת מימד מקרטון, מי יודעת היכן משיגים בכמות? עיצוב גרפי משקפיים לסרט תלת מימד מקרטון, מי יודעת היכן משיגים בכמות? פורסם ע"י דסי שפיר אולפן סאונד ונגינה on 14/03/2022 ב12:49 pm משקפי תלת מימד מקרטון עזר לך? 👍 חוה קרויזר הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות נועה מלכה גרפיקה חברה 14/03/2022 ב4:18 pm גם אני המון זמן מחפשת! אשמח להשיג כמה בודדות 🙂 עזר לך? 👍 ח יערי חברה חברה 15/03/2022 ב8:05 am בחנות הכל בשקל במרכז רימונים בבני ברק אני ראיתי לאחרונה משקפיים מקרטון (נראות כמו לתלת מימד) לא בטוחה שזה באמת עושה את הפעולה(אולי שווה לבדוק…) עזר לך? 👍 חוה קרויזר גרפיקה חברה 15/03/2022 ב10:50 am בדקתי בוקסברגר בבני ברק לפני כשנתיים, אמרו לי שאין להם כבר במלאי. אבל הציעו לי לקחת צלופן אדום וצלופן כחול ולעשות לבד. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו