עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 59 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות נשלף מהכובע > > מיתוג הקסמים שלי קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ נשלף מהכובע > > מיתוג הקסמים שלי Tagged: גרפיקה, לוגו ושפה עיצובית, מג'יק, מג'יק קסמים, מותג מנצח, מטה קסמים, מיתוג, מיתוג מותג, ספר מותג, עיצוב אומנותי עיצוב גרפי נשלף מהכובע > > מיתוג הקסמים שלי פורסם ע"י רבקי – מג'יק גרפיקה on 09/08/2024 ב12:08 am מתרגשת לשתף אתכן אחרי עמל ויזע של שעות > הנה התוצר ה (אף פעם לא) מושלםהכל זה ממנו יתברך, בס”דתודה! אך עדיין > הערות והארות תתקבלנה בברכה> > >אוקיי, בלי הרבה הקדמות > עזר לך? 👍 שילת ועקנין ועקנין הגיבה לפני 3 חודשים, 2 שבועות 6 חברות · 5 תגובות גרפיקהלוגו ושפה עיצוביתמג'יקמג'יק קסמיםמותג מנצחמטה קסמיםמיתוגמיתוג מותגספר מותגעיצוב אומנותי 5 תגובות אביטל סיאני – עיצוב גרפי מיתוג שיווק ופרסום חברה 11/08/2024 ב12:26 am וואווו!! איזה מיתוג מושלםםם!!! אלופה בטירוףףף! עזר לך? 👍 תמר פ. הייטק חברה 11/08/2024 ב8:05 am מושלם!!! בהצלחה! עזר לך? 👍 בריינדי הלפרט מיתוג שיווק ופרסום חברה 11/08/2024 ב10:13 pm וואו רבקי זה מדהים!!! המון הצלחות! עזר לך? 👍 ברכי גרפיקה חברה 11/08/2024 ב10:32 pm רבקי התוצרים שלך מדהימים!!! רואים את ההשקעה שלך בכל דבר!!! ממליצה בחום על רבקי!! תקבלו אצלה שירות מקצועי ומיוחד… המון הצלחות!!! עזר לך? 👍 שילת ועקנין ועקנין גרפיקה חברה 12/08/2024 ב1:51 pm מדהים!!איזה לוגו מיוחד והצבעים!!!הכל כל כך מדבר עיצוב! אלופה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו