עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,491 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עבודה בתחום UXUI ובניית אתרים קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עבודה בתחום UXUI ובניית אתרים Tagged: UX UI, אונליין, בניית אתרים, גרפיקה, הודיה גולדברג, עיצוב אתרים, קורס עיצוב גרפי עבודה בתחום UXUI ובניית אתרים פורסם ע"י נעמי גרפיקה on 25/06/2024 ב5:53 pm אשמח לשמוע אם מישהי מכירה על משרד שמחפש עובדת לתחום הזה תודה רבה עזר לך? 👍 תמר חדד הגיבה לפני 4 חודשים 3 חברות · 2 תגובות UX UIאונלייןבניית אתריםגרפיקההודיה גולדברגעיצוב אתריםקורס 2 תגובות הודיה UXI גרפיקה חברה 26/06/2024 ב12:56 pm תשתפי את התיק עבודות שלך, זה יקדם במידה ותהיה הצעה רלוונטית. תוכלי לקבל את הקורס החינמי להשמת גרפיקאיות בהייטק יעזור לך במציאת עבודה ב- UX UI בעז”ה. בהצלחה. עזר לך? 👍 תמר חדד צילום ומולטימדיה חברה 02/07/2024 ב5:46 pm אני מחפשת בונת אתרים תוכלי לצור קשר ב מייל A7183242 שטרודל נקודה כום עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו