עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,493 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עבודה לחברת ביטוח קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עבודה לחברת ביטוח Tagged: אסטרטגיה, ביטוח, גרפקאית, כתבה, כתבה שיווקית, מודעה, מעצבת גרפית, עיצוב, שיווק עיצוב גרפי עבודה לחברת ביטוח פורסם ע"י שרי גלרנטר גלרנטר גרפיקה on 16/05/2023 ב9:08 pm עבודה שעשינו ל’פוריס בטוחים’ אז מה בעצם עשינו:– פיצוח בריף– בניית אסטרטגיה – בניית גריד מותאם לעסק– עיצוב מודעות – כתבה שיווקית התחלנו עם טיזר ומודעת פתיחה עזר לך? 👍 ברכי כהן הגיבה לפני 1 שנה, 5 חודשים 2 חברות · 3 תגובות אסטרטגיהביטוחגרפקאיתכתבהכתבה שיווקיתמודעהמעצבת גרפיתעיצובשיווק 3 תגובות שרי גלרנטר גלרנטר גרפיקה חברה 16/05/2023 ב9:10 pm המשכנו עם סדרת מודעות עזר לך? 👍 שרי גלרנטר גלרנטר גרפיקה חברה 16/05/2023 ב9:12 pm וזאת הכתבה השיווקית בעלי כתב – ‘מוטי גלרנטר – קופירייטר מקצועי’ עזר לך? 👍 ברכי כהן גרפיקה חברה 17/05/2023 ב9:37 am עבודה יפהפיה…!! ממש אהבתי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו