עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 16 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,548 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עבודות במחיר נמוך קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עבודות במחיר נמוך עיצוב גרפי עבודות במחיר נמוך פורסם ע"י נורית כהן גרפיקה on 24/05/2021 ב10:36 am לצורך העשרת תיק העבודות, אני עושה עבודות עיצוב, מיתוג ובניית אתרים במחיר נמוך עזר לך? 👍 אביבית אדריכלות עיצוב פנים והום סטיילינג מקצועי הגיבה לפני 3 שנים, 6 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך חברה 24/05/2021 ב10:58 am אשמח לקבל פרטים דבורה חזקיה [email protected] 0527605625 תודה עזר לך? 👍 נורית כהן גרפיקה חברה 24/05/2021 ב9:49 pm . עזר לך? 👍 אביבית אדריכלות עיצוב פנים והום סטיילינג מקצועי אדריכלות ועיצוב פנים חברה 25/05/2021 ב1:44 am שמי אביבית ומנהלת סטודיו HS-עיצוב הום סטיילינג לבית ולמשרד לצורך תיק עבודות אשמח לעצב לכם חדר בבית או משרד במחיר נמוך עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו