עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,544 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה באינדיזיין קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עזרה באינדיזיין עיצוב גרפי עזרה באינדיזיין פורסם ע"י סטמפל עיצוב שמשאיר חותמת גרפיקה on 12/07/2021 ב10:20 am מישהי מכירה את הדבר הזה?? אינדיזיין לא נותן לי לפתוח דף חדש, כבר ניסיתי להתקין שוב ולא עזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה רבה!! עזר לך? 👍 סטמפל עיצוב שמשאיר חותמת הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות תמר טאוב גרפיקה חברה 12/07/2021 ב11:21 am תנסי דרך התפריט הראשי ולא מהכפתור. עזר לך? 👍 גרפלדמן – פלדמן גרפיקה חברה 12/07/2021 ב12:40 pm תנסי ללחוץ על קנטרול + אלט +שיפט – כשהתוכנה עולה. עזר לך? 👍 סטמפל עיצוב שמשאיר חותמת גרפיקה חברה 13/07/2021 ב10:04 pm תודה. ניסיתי את שתיהם ולא עזר כלום. יש לכן עוד רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו