עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 18 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,513 תיק עבודות 878 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות עזרה בבינה מלאכותית קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עזרה בבינה מלאכותית עיצוב גרפי עזרה בבינה מלאכותית פורסם ע"י שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן on 13/11/2024 ב10:24 am שלום אני מנסה ליצור תמונה שהפסנתר יהיה בסוף השביל ובכל דרך שהגדרתי הוא שם אותו בהתחלה יש לכן רעיון מה אני אמורה להגדיר? תודה עזר לך? 👍 שרה אנגלרד הגיבה לפני 2 שעות, 16 דקות 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות א פנש גרפיקה חברה 13/11/2024 ב10:33 am ניסית שביל שבסופו פסנתר? הבינה מתייחסת ומתמקדת בדבר שכותבים בהתחלה. עזר לך? 👍 שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 13/11/2024 ב10:48 am כן ככה כתבתי עזר לך? 👍 פראדי גרפיקה חברה 13/11/2024 ב10:50 am אולי הוא לא יודע איפה הסוף… תנסי לכתוב, ‘שביל סלול ובאופק על השביל פסנתר’ בהצלחה! עזר לך? 👍 שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 13/11/2024 ב11:02 am זה לא עוזר לכתוב אופק…. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו