עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים משרות חברות 2,834 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה עיצוב מודעה לסרט קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עיצוב מודעה לסרט עיצוב גרפי עיצוב מודעה לסרט פורסם ע"י A&D Productions אומנות הבמה והפקות תוכן on 30/07/2025 ב11:20 am מחפשת גרפיקאית שמתמחה בעיצוב מודעת שער לסרט חדש שעתיד לצאת בקרוב לפרטים/תיק עבודות/הצעת מחיר: ad2024p@ וכו’ תודה רבה עזר לך? 👍 chanariesner הגיבה לפני 2 שבועות, 2 ימים 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות גיטי . גרפיקה חברה 30/07/2025 ב11:23 am אשמח לעשות בשבילך את העבודהברמה גבוה ומקצועית, אשמח להיות בקשר גיטי *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 רחל רפאלוביץ -שילובים גרפיקה חברה 31/07/2025 ב11:01 am שלום לך, וקודם כל מאחלת לך המון הצלחה וברכה. יכולה לעצב לך מודעה מהממת שתופסת עיניים כל עבודה שאני עושה היא כעבודה אישית שלי. (לא פעם הלקוחה כבר מרוצה ואני עדין לא…) ללקוחות פעם ראשונה-מחיר היכרות שווה! כאן תוכלי לראות מעט מעבודותי ופרטי התקשרות איתי. https://65deedaf3b322.site123.me/ תוכלי גם לבקש ממני בפרטי דוגמאות נוספות ספציפיות לפי בקשתך 65deedaf3b322.site123.me. - שילובים - עיצוב ועימוד . - עיצוב ממתג עימוד ספרים, לוחות שנה, אלבומים ועודעיצוב עטיפותקריאייטיב ורעיונותאיורכתיבה יצירתיתשירותי הקלדהרחל רפאלוביץ[email protected] עזר לך? 👍 רחלי עפעס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 04/08/2025 ב9:43 am הי, יכולה לפנות אלי bul.lataam.shelach👍🏼gmail.com עזר לך? 👍 יסכה ישראלי גרפיקה חברה 05/08/2025 ב1:49 pm תוכלי לפנות אלי יסכה ישראלי -0586923743. עזר לך? 👍 chanariesner גרפיקה חברה 06/08/2025 ב12:27 pm אם את עדיין מעונינת! המייל שלי הוא: *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו