עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 33 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,827 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות עיצוב פלייר לחברת בניה בגובה-אשמח לחוות דעת קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ עיצוב פלייר לחברת בניה בגובה-אשמח לחוות דעת עיצוב גרפי עיצוב פלייר לחברת בניה בגובה-אשמח לחוות דעת פורסם ע"י רחל פיינהנדלר גרפיקה on 06/12/2022 ב9:41 pm עיצבתי פלייר לחברת בניה,לקוח שמבצע עבודות סנפלינג-לגובה הוא הביא לי את המלל והנקודות….וגם בדיוק איך הוא רוצה שיראה ….. אשמח לחוות דעת 🙂 רחלי🙂 עזר לך? 👍 ריקי קלאפיש הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות ד. בלוי מיתוג שיווק ופרסום חברה 07/12/2022 ב8:36 am רחל, ממש יפה קצת מפריע לי המשושים שחוסמים את האייקונים, אולי תנסי להפוך את האייקונים לכתומים? עזר לך? 👍 מלכי דיסקין גרפיקה חברה 07/12/2022 ב8:36 am נראה מרשים ביותר! ומשכנע. הייתי משנה את הכותרת ל- יש מי שידאג לכם בגובה. (את המילה בגובה לכתוב בגדול) בלי הצללה ובמשקל בולד. הפונט בכתב יד נראה קצת ילדותי ופחות מקצועי. אפשר להקטין קצת את האייקונים ולהגדיל את התמונה ל2/3 מהדף. הכל לשיקול דעתך כמובן. עזר לך? 👍 ריקי קלאפיש גרפיקה חברה 07/12/2022 ב2:04 pm אשמח להגיב באישי [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו