פוטושופ באופן עצמאי
-
פוטושופ באופן עצמאי
פורסם ע"י חני ל. כללי on 09/06/2021 ב11:21 amנראה לכן שיש סיכוי ללמוד פוטו שופ באופן עצמאי? וכמה עולה התוכנה?
מוסי אלישביץ מעצבת גרפית ועורכת וידאו הגיבה לפני 3 שנים, 7 חודשים 7 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
23100חברה חדשה
לבד לגמרי זה קצת קשה
אבל אם את רוצה יש הדרכות חינם ב’וידאו טוב’
התוכנה רשמית היא בתשלום חודשי אבל אפשר אצל טכנאי מחשבים בסכום של 150-250 בערך…
בהצלחה
-
4280חברה חדשה
תודה רבה.
מה זה הדרכות חינם?
מטעם מי ואיפה? ובאמת אפשר ללמוד מזה משהו?
-
-
020חברה חדשה
אני סבורה שזה אפשרי, בנטפרי יש הדרכות בוידאו טוב, תחפרי בגוגל ותמצאי הדרכות שונות.
אבל חשוב לסייג שדרך הדרכות אלו אי אפשר ללמוד, כי אלו בעיקר טיפים ולא לימוד התוכנה ממש.
אם יש לך סבלנות את יכולה לשבת על התוכנה בעצמך, עם הרבה השקעה זה אפשרי.
בוודאי שלימוד בצורה יסודית הוא לא עצמאית.
-
000חברה חדשה
יש ספרים שמלמדים ממש טוב ולא יקר
ממליצה על הספר של שמעון אורן עולה בסביבות 150 ש”ח
בהצלחה
-
4280חברה חדשה
יש לך מושג איפה קונים את זה?
תודה רבה בכל אופן…
-
-
020חברה חדשה
יש לך גישה לאתרים?
יש לו אתר ששם אפשר לקנות-https://pixelmaster.co.il/product/photoshop/
הספר הוא טוב אבל בגרפיקה או עיבוד חשובה מאוד התאוריה-שילוב נכון ,קומפוציות ועוד…
שאותם א”א ללמוד דרך הספר
-
4280חברה חדשה
תודה רבה על כל התגובות.
עכשיו שאלה נוספת:
יש למישהי נסיון עם מחשב פשוט ופוטושופ?
יש לי מחשב זול – וטכנאי אחד אומר לי שאפשר להתקין בזה תוכנה זולה של פוטושופ, וטכנאי שני אומר שאין מצב.
למי להאמין?
-
000חברה חדשה
עונה בעיקר מהשערה: זה אולי יעבוד, אבל באיטיות מייגעת ורצופת תקלות. אם המחשב נייד – אז בכלל אין על מה לדבר. מחשב נייח חלש יחזיק יותר, ועדיין לא מומלץ.
מחשבים לגרפיקה בנייחים הם בסדר גם החל מדגם I3, אבל בניידים פחות מ-I7 לא ממש יסחוב.
בהצלחה!
-
000חברה חדשה
עונה מנסיון!
מחשב שלא מספיק חזק – גוזל הרבה זמן עם הפוטושופ ושאר התוכנות הגרפיות.
שווה להשקיע במחשב טוב, בכונן SSD (כל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה אמורה לדעת מה זה – זה כונן מהיר שעולה כמה מאות שקלים, תלוי באיזה נפח קונים), בנפח אחסון במחשב בכללי.
פשוט חוסך המון זמן ותסכול של המתנה עד שהתוכנה “חושבת” ו”מעכלת” את מה שרצית שהיא תעשה…
-
-
-
Log in to reply.