פרסומת ב-AI
פרסומת ב-AI
פורסם ע"י גולדי ז הייטק on 30/06/2026 ב8:33 amמחפשת מישהי מתחילה שתיצור לי פרסומת עד 70 ש"ח
תודה!
0504199417
z0504199417@GMAIL…
אלישבע חניה הגיבה לפני 3 שבועות, 2 ימים 2 חברות · 2 תגובות- 2 תגובות
יוזמת שיח
היו הרבה שפנו אלי אני אכתוב מה אני צריכה ומי שמתחברת שתגיד לי.
אני עשיתי פרסומת לתוכנה- זה הדף נחיתה: מצורף פה.
מחפשת מישהי שתשדרג לי את הפרסומת בצורה היפה ביותר! שהתמונה של התוכנה תיהיה יפה וברורה ולתקן את השגיאות כתיב שהAI עשה. או לשים מחדש את התמונה של התוכנה.
אני אשמח אבל רק מי שבאמת יכולה לעשות את זה בצורה טובה מאוד ומקצועית. מעדיפה מתחילה שתשקיע בזה באמת ולא תשים בפרומפט אחד לAI וזהו.
ואם אפשר לשלוח אלי דוגמאות של מודעות תודה!
אני רוצה לשלם על זה 70 ש"ח
ממש תודה!
taskon.co.il
TASKON — תוכנת ניהול משימות לדסקטופ שתמיד מול העיניים
תוכנת המשימות היחידה שיושבת על המסך בשקט — בלי לבלוע חלונות, בלי להפריע לזרימה. תזכורות, לוח עברי, רישיון לכל החיים.
מנהלת קהילה
שלום יקרה, שיהיה המון בהצלחה עם שיווק התוכנה!
כמנהלת הקהילה כאן, חשוב לי לעצור רגע ולשים דגש על נושא התמחור. הקהילה שלנו הוקמה כדי לקדם, להעצים ולשמור על ערך המקצוע של המעצבות.
הדרישות שפירטת כאן – שדרוג ויזואלי, תיקון שגיאות של AI, עבודה מקצועית מאוד והשקעה ידנית (ולא 'פרומפט אחד וזהו') – הן עבודה אסטרטגית ועיצובית לכל דבר. תמחור של 70 ₪ לפרויקט כזה, גם עבור מעצבת בתחילת הדרך, הוא נמוך משמעותית ממחירי השוק ואינו משקף את שעות העבודה והמאמץ הנדרשים.
כדי לשמור על שיח מקצועי ומכבד בפורום, לא נוכל לאפשר פרסום הצעות עבודה בטווחי תמחור כאלו. אני ממליצה בחום לשקול מחדש את התקציב כדי שתוכלי לקבל תוצאה באמת איכותית ומקצועית ממעצבת שתתוגמל בהתאם לעמל שלה.
בהצלחה רבה.
אלישבע0583206047 | [email protected]
Log in to reply.