עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,801 תיק עבודות 941 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות פרשת- מטות – מסעי 🏕️ קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ פרשת- מטות – מסעי 🏕️ Tagged: sari orange, פיירפליי, פרשת שבוע, שבת, שבתות הרבה, שיתוף קליגרפי, שרי אורנג' עיצוב גרפי פרשת- מטות – מסעי 🏕️ פורסם ע"י שרי אורנג' מיתוג שיווק ופרסום on 24/07/2025 ב9:47 am תודה לכן שאתן מלוות אותי במסע בין הפרשיות:) שבת שלום וחודש טוב עזר לך? 👍 שרי אורנג' הגיבה לפני 21 שעות, 16 דקות 4 חברות · 6 תגובות sari orangeפיירפלייפרשת שבועשבתשבתות הרבהשיתוף קליגרפישרי אורנג' 6 תגובות א. י. כללי חברה 24/07/2025 ב7:35 pm וואו, וואו, וואו תודה על שיתופים מחברים כל ערב שבת עזר לך? 👍 שרי אורנג' מיתוג שיווק ופרסום חברה 24/07/2025 ב10:40 pm תודה רבה! שמחה לשמוע עזר לך? 👍 אוריה קדוש כללי חברה 24/07/2025 ב10:23 pm איזה שיתוףףף וואו! כל שבוע מחדשששששש עזר לך? 👍 שרי אורנג' מיתוג שיווק ופרסום חברה 24/07/2025 ב10:42 pm תודה אוריה! כיף תמיד לקבל ממך פידבק מחמם. 😊😊 עזר לך? 👍 sarabar גרפיקה חברה 24/07/2025 ב10:46 pm וואו, השראה!!! מרשה הארונת? רק בגלל שהעיצובים שלך מושקעים ויפים כ”כ- לענ”ד, זו בעיה שהאוהלים מסביב הם בצבע קונטרסטי לרקע, יותר מאשר הקליגרפיה,זה מסיט לי את העין מהדבר בעיקרי, אני רוצה להתעמק שם, ו”קופץ” לי האוהלים… עזר לך? 👍 שרי אורנג' מיתוג שיווק ופרסום חברה 24/07/2025 ב10:49 pm צודקת! הארה נכונה ממש… הייתי צריכה יותר להחשיך את המסגרת אולי אם יההי לי כח וחשק אעשה עוד מעט🤭 תודה שרי על הדיוק וההתעמקות. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו