עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,544 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות קובץ אינדיזיין פתוח לוח שנה עברי תשפ”ד קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ קובץ אינדיזיין פתוח לוח שנה עברי תשפ”ד Tagged: אינדיזיין, לוח שנה עיצוב גרפי קובץ אינדיזיין פתוח לוח שנה עברי תשפ”ד פורסם ע"י יהודית גמליאל גרפיקה on 26/09/2023 ב9:57 pm למישהי יש? שנה שעברה היתה מישהי שנתנה. אולי גם השנה יש מתנדבת לעניין? עזר לך? 👍 מרפסת נוף הגיבה לפני 1 שנה, 1 חודש 2 חברות · 1 תגובה אינדיזייןלוח שנה 1 תגובה מרפסת נוף גרפיקה חברה 27/09/2023 ב12:34 pm אני מוכרת, אם רלוונטי תוכלי לפנות בהודעה אישית עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו