עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 44 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות קוד CSS כדי לשנות עיצוב של שדה חובה בטופס באלמנטור קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ קוד CSS כדי לשנות עיצוב של שדה חובה בטופס באלמנטור Tagged: אלמנטור, וורדפרס, קוד CSS עיצוב גרפי קוד CSS כדי לשנות עיצוב של שדה חובה בטופס באלמנטור פורסם ע"י חנה ו גרפיקה on 14/01/2024 ב7:32 pm מישהיא יודעת???? עזר לך? 👍 ברכה כהנר – בניית אתרים בשיתוף עם מעצבות אלופות! הגיבה לפני 10 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 4 תגובות אלמנטורוורדפרסקוד CSS 4 תגובות Hadasa צילום ומולטימדיה חברה 14/01/2024 ב7:52 pm מה את רוצה לדעת? עזר לך? 👍 חנה ו גרפיקה חברה 14/01/2024 ב7:54 pm אני רוצה לדעת איך לדעת בסולמית שמופיעה מעל שדות החובה ולתת לה עיצוב נגיד צבע אדום עזר לך? 👍 חנה ו גרפיקה חברה 14/01/2024 ב7:54 pm *לגעת עזר לך? 👍 ברכה כהנר – בניית אתרים בשיתוף עם מעצבות אלופות! גרפיקה חברה 15/01/2024 ב9:47 am אם את כותבת את הטקסט בתווית- יש לך אופציה בסגנון להחליט על הצבע של הכוכבית (בלי CSS).אם את כותבת בשדה הפנימי- באמת אין לך אופציה לשנות. אני ניסתי למצוא את הקלאס של הכוכבית ולשנות לה את הצבע ולצערי לא הצלחתי… עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו