עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,776 תיק עבודות 927 משרות השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה שידרגתי מיתוג שבת כלה ישששן- כנסי לראות | ✴️ אביטל הלוי קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שידרגתי מיתוג שבת כלה ישששן- כנסי לראות | ✴️ אביטל הלוי Tagged: אביטל הלוי, מיתוג, מיתוג מקצועי, עיצוב, רכבת כלה, שירות שמעצב עסקים עיצוב גרפי שידרגתי מיתוג שבת כלה ישששן- כנסי לראות | ✴️ אביטל הלוי פורסם ע"י אביטל הלוי מיתוג שיווק ופרסום on 25/06/2025 ב9:16 am היי שלום לך, הרבה זמן לא נפגשנו אני בוחרת לשתף אתכן בשדרוג זהות חזותית למיתוגי שבתות שבעבר אחותי ואני יזמנו. השבתות האלו עברו מיתוג בסיסי בזמנו. עכשיו הם קיבלו שידרוג. שבת כלה ‘רכבת הכלה’ בקונספט רכבת הקלה (אז זה עוד היה ‘סיטי פס’), שנת 2019: עזר לך? 👍 אביטל הלוי הגיבה לפני 3 שעות, 24 דקות 1 חברה · 2 תגובות אביטל הלוימיתוגמיתוג מקצועיעיצוברכבת כלהשירות שמעצב עסקים 2 תגובות אביטל הלוי מיתוג שיווק ופרסום חברה 25/06/2025 ב9:18 am 348 524 0 פעילה בקהילה וזו התוצאה- שנת 2025 : עזר לך? 👍 אביטל הלוי מיתוג שיווק ופרסום חברה 25/06/2025 ב9:23 am 348 524 0 פעילה בקהילה וואי שממש אהבתי😊. לרגל ההשקה (וגם כי אני אוהבת כלות😘) – ניתן לרכוש את הקבצים עבור שבתות כלה במחיר אפסי לגמרי ! 20 ש”ח בלבד ואת מקבלת קבצים להדפסה: שלט לדלת, 6 כרטיסי תובנות, תוכנייה וכרטיס כניסה. מה אומרות – שדרוג או לא? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו