עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,825 תיק עבודות 942 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שיתוףףףף מודעה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוףףףף מודעה עיצוב גרפי שיתוףףףף מודעה פורסם ע"י מירי ריזל קופיright! מיתוג שיווק ופרסום on 31/10/2022 ב1:23 pm “שמחה לשתף אתכם במודעה קריאטיבית….” **הועבר לעצמאיות >> שיווק ופרסום ** עזר לך? 👍 מירי ריזל קופיright! הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 31/10/2022 ב3:12 pm היי מירי, ראית שפתחנו בעצמאיות פורום מיועד לתחום השיווק פרסום וקופי – למה הדיון לא לשם? עזר לך? 👍 Bassi G גרפיקה חברה 31/10/2022 ב4:14 pm גרפיקה זה גם קריאטיב, ואנחנו תמיד נהנות מקופי טוב…. עזר לך? 👍 מירי ריזל קופיright! מיתוג שיווק ופרסום חברה 31/10/2022 ב4:36 pm טליה גם אני חושבת כך… תכלס לולי הגרפיקאיות שעושות מלאכתן… לא היה עוזר הקופי או הקראיטיב…😀 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו