עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,788 תיק עבודות 940 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שיתוף במודעה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף במודעה עיצוב גרפי שיתוף במודעה פורסם ע"י אודליה כהן גרפיקה on 10/07/2025 ב11:49 am משתפת במודעה שפורסמה לא מזמן בטח האשדודיות כבר ראו בעיתונים המקומיים…. ממליצה בחום על הקורס עשיתי למירי את כל המיתוג והפרסום והכרתי אישה מיוחדת!!!! היה ממש כיף לעבוד איתה עזר לך? 👍 חוי לוי מעצבת ואדריכלית פנים הגיבה לפני 8 שעות, 33 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה חוי לוי מעצבת ואדריכלית פנים אדריכלות ועיצוב פנים חברה 10/07/2025 ב12:08 pm 368 94 0 פעילה בקהילה וואו! 😵 מושלם! 👍 איזה מהמם!!!!!! אהבתי את הלוגו! המודעה פשוט מדהימה! המוןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו