עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,583 תיק עבודות 901 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שיתוף חם ויפה!!! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף חם ויפה!!! עיצוב גרפי שיתוף חם ויפה!!! פורסם ע"י כבי דודק גרפיקה on 08/12/2024 ב12:12 pm שלום חברות!שמחה לשתף אתכן בפרסום ומיתוג שעשיתי ב”ה לסטודיו רילי- סטודיו להדמיות אדריכליות מה אומרות?? עזר לך? 👍 שירה מלכה הגיבה לפני 1 שבוע, 3 ימים 8 חברות · 8 תגובות 8 תגובות מירי memory גרפיקה חברה 08/12/2024 ב4:18 pm 12 מדהים! איך הסתדרת כ”כ יפה עם כ”כ הרבה מלל! עזר לך? 👍 אביטל סיאני //עיצוב גרפי מיתוג שיווק ופרסום חברה 08/12/2024 ב7:06 pm וואיייי, זה פשוט מושלם!!איזה מודעה השראתית!!!! עזר לך? 👍 מלכה לוינזון מיתוג שיווק ופרסום חברה 08/12/2024 ב10:06 pm וואו מאלףףףףף את ממש מוכשרת מה הסיפור של הלקוח עם הכמות מלל האינסופית?! קצת קשה לי שהקסטים נראים לא ניושרים למודעה שאמואה להיות שיא שיא שיא המדוייקת עלי והצליחי! עזר לך? 👍 כבי דודק גרפיקה חברה 09/12/2024 ב11:54 am תודה על המשוב, הקטע של הטקסטים- זו אני הקופירייטרית!!! אין מה לעשות- אם רוצים שמודעה תמכור- צריכים להסביר עד הסוף ו’לתת את האוכל בכפית עד לפה’ מי מסכימה איתי? עזר לך? 👍 שירה מלכה גרפיקה חברה 12/12/2024 ב11:01 am המודעה יפה מאד לפעמים “תמונה אחת שווה אלף מילים” לדעתי לא צריך כ”כ הרבה טקסט אני חושבת שלאף אחד אין באמת סבלנות לקרא לכן הייתי מצמצמת טקסט בהצלחה עזר לך? 👍 מ ל הייטק חברה 09/12/2024 ב11:59 am 6 מהמם!!!משהו בניסוח לא כ”כ זורם: “מראה לכם כל חלום ודמיון באמיתי”- לא כ”כ מצלצל, לדעתי… עזר לך? 👍 שרה לרנר הוראה רכזות וחינוך חברה 09/12/2024 ב12:24 pm 2 הייתי משנה את זה ל”הופכת דמיון למציאות”, או משהו כזה… עזר לך? 👍 אילה כחלון [email protected] מיתוג שיווק ופרסום חברה 09/12/2024 ב4:07 pm מדהים!! אולי כדאי לתת יותר ‘שטח לבן’ – להקטין את הטקסטים… אבל מדהים – שומרת לי כהשראה….. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו