עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף מודעה א-ח-ר-ת!!! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף מודעה א-ח-ר-ת!!! עיצוב גרפי שיתוף מודעה א-ח-ר-ת!!! פורסם ע"י כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום on 14/11/2024 ב12:33 pm מצרפת לכן כאן מודעה שעיצבתי וגם כתבתי לתמר המהממת- מאפרת על, מדהימה. מה אתן אומרות? עזר לך? 👍 כבי מלבסקי הגיבה לפני 2 ימים, 4 שעות 6 חברות · 9 תגובות 9 תגובות חוה שטיין מיתוג שיווק ופרסום חברה 14/11/2024 ב12:45 pm פרפקציוניסטי ולא פרופקציוניסטי מודעה באמת פרפקט! מדהים! עזר לך? 👍 אלישבע חמד ◇ סטודיו פנטזיה גרפיקה חברה 14/11/2024 ב1:59 pm אמאלה מהמם אבל הייתי מצפה לראות ביצה יותר חלקה ואלגנטית, אולי אפי’ בצבע זהב כרגע זה קצת דוחה עזר לך? 👍 ה ה חשבונאות ויעוץ מס חברה 14/11/2024 ב2:06 pm הרעיון ממש יפה, אך כמו אלישבע הייתי מצפה לביצה זוהרת ונוצצת, ואולי גם להחליף את צורת המשפט – הרי את מדברת על מאפרת שתאפר ולא על קורס להתאפר לבד, אז זה לא משהו שתעשי אלא יעשו לך- משהו כמו – רק אוריד לך את הקליפה ותראי כמה את יפה עזר לך? 👍 תהילה כ. כללי חברה 14/11/2024 ב2:53 pm מודעה יפה ומעוצבת היטב! צבעים נעימים לעין! וגם הרעיון מעניין, הרי באיפור מה שעושים זה בדיוק לשים קליפה, יפה ונוצצת כדי להגיע לתוצאה מושלמת, וכאן את מדברת על להסיר… עזר לך? 👍 כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום חברה 14/11/2024 ב5:11 pm תודה לכולכן על כל ההערות והארות הרעיון של תמר הוא שהאיפור שלה הוא לא מסכה שיוצרת דמות חדשה ואחרת אלא ההפך מגלה אותך טבעית אותנטית והכי יפה שיש. עזר לך? 👍 בריינדי הלפרט מיתוג שיווק ופרסום חברה 17/11/2024 ב12:30 pm כבי באמת מודעה אחרת ומדהימה בכל פרמטר רעיון, ביצוע כתיבה… הייתי ‘חוטפת’ את הרעיון לטיפולי פנים נראה לי יותר מתאים… עזר לך? 👍 כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום חברה 18/11/2024 ב12:24 am האמת מסכימה איתך… זה אכן צודק וכך גם בעיני הלקוחה שכ”כ התחברה ואהבה אבל הציק לה שזה יותר אפלציה. אז מי שמכירה איפלטורית אשדודית בלבד שתרצה את המודעה קומפלט במחיר שווה שתפנה אלי למייל PCM670608 שטרודל וכו’. ו— חכו חכו למודעה החדשה של תמר!!!!!!!!!! עזר לך? 👍 בריינדי הלפרט מיתוג שיווק ופרסום חברה 19/11/2024 ב12:33 pm מענין מה הרעיוןדווקא באשדודית? עזר לך? 👍 כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום חברה 19/11/2024 ב9:56 pm אני אשדודית ומה לעשות? אוהבת לראות מודעות שלי בעיתון😉 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו