עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,520 תיק עבודות 886 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף מודעה א-ח-ר-ת!!! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף מודעה א-ח-ר-ת!!! עיצוב גרפי שיתוף מודעה א-ח-ר-ת!!! פורסם ע"י כבי מלבסקי מיתוג שיווק ופרסום on 14/11/2024 ב12:33 pm מצרפת לכן כאן מודעה שעיצבתי וגם כתבתי לתמר המהממת- מאפרת על, מדהימה. מה אתן אומרות? עזר לך? 👍 ה ה הגיבה לפני 6 דקות 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות חוה שטיין מיתוג שיווק ופרסום חברה 14/11/2024 ב12:45 pm פרפקציוניסטי ולא פרופקציוניסטי מודעה באמת פרפקט! מדהים! עזר לך? 👍 אלישבע חמד ◇ סטודיו פנטזיה גרפיקה חברה 14/11/2024 ב1:59 pm אמאלה מהמם אבל הייתי מצפה לראות ביצה יותר חלקה ואלגנטית, אולי אפי’ בצבע זהב כרגע זה קצת דוחה עזר לך? 👍 ה ה חשבונאות ויעוץ מס חברה 14/11/2024 ב2:06 pm הרעיון ממש יפה, אך כמו אלישבע הייתי מצפה לביצה זוהרת ונוצצת, ואולי גם להחליף את צורת המשפט – הרי את מדברת על מאפרת שתאפר ולא על קורס להתאפר לבד, אז זה לא משהו שתעשי אלא יעשו לך- משהו כמו – רק אוריד לך את הקליפה ותראי כמה את יפה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו