עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 22 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,493 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף מודעה – רלוונטי מתמיד 🙂 קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף מודעה – רלוונטי מתמיד 🙂 Tagged: אסתי כהן, יועצת משכנתאות, יעוץ, מודעת פרסום, מיתוג, משכנתא, פרסום, רחל דרשוביץ, רלוונטי, שיווק עיצוב גרפי שיתוף מודעה – רלוונטי מתמיד 🙂 פורסם ע"י רחל דרשוביץ מיתוג שיווק ופרסום on 14/10/2024 ב8:56 pm אסתי כהן יועצת משכנתאות מקצועית ומנוסה עשינו ביחד תהליך מיתוג ואסטרטגיה מדהים! ואיזה כיף לשתף >>> (●’◡’●) עזר לך? 👍 עדן יאמין הגיבה לפני 2 שבועות, 6 ימים 2 חברות · 1 תגובה אסתי כהןיועצת משכנתאותיעוץמודעת פרסוםמיתוגמשכנתאפרסוםרחל דרשוביץרלוונטישיווק 1 תגובה עדן יאמין גרפיקה חברה 15/10/2024 ב10:04 am אהבתי את העיצוב הנקי והיפה…המון בהצלחה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו