עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,761 תיק עבודות 924 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שיתוף מודעות התרמה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף מודעות התרמה עיצוב גרפי שיתוף מודעות התרמה פורסם ע"י רחלי זינגר גרפיקה on 10/06/2025 ב10:36 am שלום לכולן, משתפת במודעות התרמה עבור קופת רבי יהודה בר אילעאי – צפת. בעיצוב התייחסתי לצבעי וצורניות הלוגו הקיים. אשמח לחוות דעת מקצועיות. עזר לך? 👍 יעל כ הגיבה לפני 14 שעות, 47 דקות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות Aidi Shaked גרפיקה חברה 10/06/2025 ב10:50 am 59 2 0 פעילה בקהילה מדהים! מסודר מאד! והצורניות מושלמת!!! עזר לך? 👍 יעל כ חשבונאות ויעוץ מס חברה 10/06/2025 ב4:28 pm 191 182 0 פעילה בקהילה מודעה מהממת! אהבתי את הסגנון, והצבעים ממש מתאימים. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו