עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,839 תיק עבודות 931 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה שיתוף \ מיתוג ומודעה לשוזרת פרחים קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף \ מיתוג ומודעה לשוזרת פרחים עיצוב גרפי שיתוף \ מיתוג ומודעה לשוזרת פרחים פורסם ע"י סופר סטארית מיתוג שיווק ופרסום on 11/06/2023 ב12:54 am משהו שונה 🤩 יוקרתי וסטייליסטי שווה צפייה ושווה נסיון 🤗 עזר לך? 👍 אסתי / פרסום לוטוס הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות CHANCE כללי חברה 11/06/2023 ב1:21 am סופר סטאר,לוגו מושלם!מינימליסטי, זכיר, מיוחד. נ.ב. אשמח שתפרטי מעט על תהליך המיתוג. עזר לך? 👍 רות שם טוב גרפיקה חברה 11/06/2023 ב4:26 am מקסים ביותר! מיוחד לא שיגרתי עזר לך? 👍 שרה אייזנברג מיתוג שיווק ופרסום חברה 11/06/2023 ב10:00 am מיתוג מושלם! מאוד נקי, ויוקרתי. לדעתי צריך קצת שיפוץ בסלוגן, הוא לא מספיק מבדל. עזר לך? 👍 אלישבע חניה גרפיקה חברה 11/06/2023 ב10:04 am מאוד מאוד יפה, נקי וברמה גבוהה! אני הייתי ממליצה לך להחליף זר, הוא היה צריך להראות יותר אומנותי כאן יש משהו קצת שיגרתי שמוצאים בכל סטנד ברחוב, בהצלחה רבה, ממש מודעה מושכת ויהפהפה עזר לך? 👍 אסתי / פרסום לוטוס מיתוג שיווק ופרסום חברה 11/06/2023 ב7:57 pm מהמםם יא סופרסטארית 😚 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו