עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,583 תיק עבודות 901 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שיתוף מיתוג למפיקת תוכניות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף מיתוג למפיקת תוכניות עיצוב גרפי שיתוף מיתוג למפיקת תוכניות פורסם ע"י הודיה גרפיקה on 08/12/2024 ב8:25 pm שלום חברות, זאת עבודה ראשונה שלי, אשמח להערות והארות עזר לך? 👍 רות שם טוב הגיבה לפני 1 שבוע, 6 ימים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות לאה כץ גרפיקה חברה 08/12/2024 ב9:57 pm וואו איזה יופי, ממש מקצועי! לא נראה עבודה ראשונה… אהבתי מאוד את הצבעים, הקו הנקי והלוגו היפהפיה… עזר לך? 👍 מלכה לוינזון מיתוג שיווק ופרסום חברה 08/12/2024 ב10:01 pm מאד יפהההה אבל תרשי להעיר לך שבעימוד כרזה צריך להצמד לגריד ולא לברוח לפינות… עזר לך? 👍 רות שם טוב גרפיקה חברה 09/12/2024 ב5:26 pm יפה ביותר המודעה צריכה עוד עבודה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו