עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,493 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות שיתוף | מיתוג לפאנית מתסרקת, מאפרת ומוציאה כלות קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף | מיתוג לפאנית מתסרקת, מאפרת ומוציאה כלות Tagged: עיצוב גרפי עיצוב גרפי שיתוף | מיתוג לפאנית מתסרקת, מאפרת ומוציאה כלות פורסם ע"י פנינית 🙂 אומנות הבמה והפקות תוכן on 30/04/2024 ב8:01 pm שמחה לשתף אתכן במיתוג שעשיתי לרחלי המדהימה! לרחלי יש טאצ מיוחד של דיוק נקיות ועמידות, היא אמינה ומסורה, העסק שלה יוקרתי בשילוב קלילות וזרימה לקוחות אוהבות אותה וסומכות עליה במאה אחוז – שתוציא אותן יפות עם הטאצ הייחודי של רחלי כמו בחלום שלהן תהנו עזר לך? 👍 פנינית 🙂 הגיבה לפני 6 חודשים, 1 שבוע 1 חברה · 0 תגובות עיצוב גרפי 0 תגובות עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה. התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו