עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,801 תיק עבודות 941 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות שיתוף ✨ מודעה עם נוכחות! קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ שיתוף ✨ מודעה עם נוכחות! Tagged: סמארט, תהילה שפירא עיצוב גרפי שיתוף ✨ מודעה עם נוכחות! פורסם ע"י תהילה שפירא גרפיקה on 24/07/2025 ב8:18 pm שמחה לשתף מודעה לחנות המהממת “ריספקט” על האסטרטגיה: רצינו לשדר מסר יוקרתי +פינוק הרקע מסביב מעביר תחושה וקרתית עם נוכחות ואותיות באנגלית מאחור משלימות את האווירה, המתנה הגדולה נותנת תחושה של פינוק, יוקרה, סטייל מה אומרות? עזר לך? 👍 חוי לוי | מעצבת ואדריכלית פנים הגיבה לפני 12 שעות, 5 דקות 7 חברות · 6 תגובות סמארטתהילה שפירא 6 תגובות sarabar גרפיקה חברה 24/07/2025 ב10:22 pm מודעה יפהפיה!! הצבעוניות מיוחדת ומתאימה ממש. אני רק חושבת שכדאי מאוד להקטין משמעותית את המילים “ניפגש בשמחות”, אפילו לרבע מהגודל הנוכחי,כדי לתת רושם עוד יותר יוקרתי ואצילי עזר לך? 👍 נעמיק מיק גרפיקה חברה 25/07/2025 ב1:39 am ממש יפה ואלגנטי הייתי חושבת לשנות את הירוק לצבע אחר, יש חנות שוקולדים ומתנות מתחרה שמשתמשת באותם צבעים בדיוק…. עזר לך? 👍 אודליה כהן גרפיקה חברה 25/07/2025 ב2:58 am אין על העיצובים שלך! איך לא נגמר לך הרעיונות פשוט מיוחד!!! עזר לך? 👍 אביגיל וינדיש גרפיקה חברה 25/07/2025 ב9:18 am אני גם כן חושבת שצריך להקטין את המשפט, וכן לסדר את הקשת לצורת המסגרת בצורה יותר מדוייקת. אבל ממש יפה. עזר לך? 👍 אביטל בראל צילום ומולטימדיה חברה 25/07/2025 ב10:30 am מהמם!! מעביר את המסר.. עזר לך? 👍 חוי לוי | מעצבת ואדריכלית פנים אדריכלות ועיצוב פנים חברה 25/07/2025 ב12:03 pm יוהו! איזה מדהימדהים זה! אהבתי מאוד! תצליחי המון! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו