עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 דקות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,684 תיק עבודות 907 השראות 13 שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה תהיתםפעם למה שמישהו ישלם על מיתוג אירוע? קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תהיתםפעם למה שמישהו ישלם על מיתוג אירוע? עיצוב גרפי תהיתםפעם למה שמישהו ישלם על מיתוג אירוע? פורסם ע"י יהודית גרינבוים – גזוז מיתוג שיווק ופרסום on 26/02/2025 ב11:07 am מי שהיה שם, מבין! האוירה! החיבור! זה לא היה קורה בלי זה… עזר לך? 👍 אביטל הלוי הגיבה לפני 4 שעות, 32 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אביטל הלוי מיתוג שיווק ופרסום חברה 26/02/2025 ב11:45 am 191 318 0 פעילה בקהילה יפה ממש! צודקת לגמרי- מיתוג אירוע מקפיץ ומחבר בין כולם שווה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו