עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,490 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תויות מאושרים קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תויות מאושרים עיצוב גרפי תויות מאושרים פורסם ע"י טובה פ גרפיקה on 29/07/2024 ב3:30 pm יש למשהי קובץ פתוח של תויות מאושרים לוופלים מן? או לחילופין מה גודל תווית? תודה!! עזר לך? 👍 טובה פ הגיבה לפני 3 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות טובה פ גרפיקה חברה 29/07/2024 ב6:00 pm אף אחת?? גודל לפחות… עזר לך? 👍 אפרת צח מיתוג שיווק ופרסום חברה 29/07/2024 ב6:24 pm ואוווו… עשיתי לפני כמה חוד’ לא מוצאת כמה זמן יש לחפש את זה?😉 המידה של זה 2*9 משהו כזה… עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 29/07/2024 ב8:19 pm אני גם אשמח לקבל קובץ, אם יש למשהי בזמין עזר לך? 👍 טובה פ גרפיקה חברה 29/07/2024 ב11:00 pm ראיתי ששלחת לי ואני לא יכולה להוריד כי אני בנטו מייל. תוכלי לשלוח לי למייל: kodkod.t.b @ gm עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו