עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,543 תיק עבודות 893 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תמונה של ספר תורה קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תמונה של ספר תורה עיצוב גרפי תמונה של ספר תורה פורסם ע"י נחמה אנגלרד גרפיקה on 29/04/2021 ב10:27 am שלום, אני צריכה תמונה טובה של ספר תורה, אפשר גם ויקטורית תודה!! עזר לך? 👍 רחל יגלניק הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 6 חברות · 5 תגובות 5 תגובות אביגיל איתן הוראה רכזות וחינוך חברה 29/04/2021 ב9:28 pm נחמה, בשאטרסטוק את יכולה למצוא המון תמונות נהדרות של ספר תורה. צריך אמנם מנוי, אבל הוא לא יקר בכלל!! ובתור גרפיקאית בוודאי את צריכה המון תמונות איכותיות. אני מאוד נהנית מהאתר הזה. עזר לך? 👍 שולמית יודייקין צילום ומולטימדיה חברה 30/04/2021 ב1:00 am לא חייבים לעשות מנוי עם לא מורידים הרבה תמונות אפשר לקנות תמונות בודדות כשצריך – מבנות שיש להם מנוי ולא ונשאר להם תמונות בחודש בהצלחה. עזר לך? 👍 טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 01/05/2021 ב9:07 pm נחמה אפשר לכתוב בpixabay או ב unsplah את המילה Jewish (ולא ספר תורה). בין התוצאות יש גם תמונות יפות של ספר תורה. עזר לך? 👍 רבקה א. גרפיקה חברה 24/05/2021 ב3:06 pm אני ממליצה על האתר פריפיק. זה אתר מקסים והרבה מאוד תמונות שם ניתנות בחינם ובאיכות מלאה. לכניסה לאתר >> https://www.freepik.com/ עזר לך? 👍 רחל יגלניק גרפיקה חברה 30/05/2021 ב7:47 pm הסתדרת? אני יכולה לשלוח לך למייל — שלחי לי מייל עם המילים ספר תורה ואשלח לך בכיף! [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו