עיצוב גרפי ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה איור, עריכה ועיצוב תמונות, דפוס, עימוד, שימוש ועזרה בתוכנות וכל מה שקשור לגרפיקאיות ועיצוב דיגיטלי עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 2,512 תיק עבודות 873 תתי קהילות 1 השראות 13 שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות תמונות של כפות ידים קדם ‹ Forums ‹ גרפיקה ‹ תמונות של כפות ידים עיצוב גרפי תמונות של כפות ידים פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 16/08/2021 ב12:46 pm שלום בנות, אני צריכה תמונות של כפות ידיים שמראות מספרים מ 1-10 בשביל ללמד ילדים יש למישהי לשלוח לי? עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 5 חברות · 9 תגובות 9 תגובות הודיה אולמן צלמת מקצועית צילום ומולטימדיה חברה 16/08/2021 ב1:14 pm יש לי את זה אם יעזור לך אבל רק עד 5 אולי תשימי אותם אחת ליד השניה כדי להכפיל (מחמש והלאה.) עזר לך? 👍 פרומי שטרובל גרפיקה חברה 16/08/2021 ב1:41 pm 5-1.jpg 1 MB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה SS005.jpg 302 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה SS002.jpg 283 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 פרומי שטרובל גרפיקה חברה 16/08/2021 ב1:43 pm משום מה הוא לא נותן לי להעלות את שאר הידייםשולחת בפרטי עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך חברה 16/08/2021 ב2:44 pm פרמי תוכלי לשלוח לי את ההמשך של הידים מהסוג השני זה מה שאני מחפשת תודה!! עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך חברה 16/08/2021 ב2:41 pm איזה כיף המקום הזה!! מעלים בקשה- הולכים לישון ו…… יש לי את מה שרציתי. זה קביל גם בעבודות הבית???😃 תודה לכולכן אשתף אתכן מה עשיתי עם זה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך חברה 16/08/2021 ב7:40 pm זה התוצאות. השתדלתי שזה יצא יפה;) אבל תחום הגרפיקה רחוק ממני. לאימהות שבינכן תוכלו להשתמש חופשי. דף-עבודה-2-2.docx 915 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה דף-עבודה-3.docx 1 MB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה משחק-זכרון-2.docx 1 MB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 איידי וייס מיתוג שיווק ופרסום חברה 17/08/2021 ב3:57 am עקרונית, לילדים – ממליצה לך לקחת ציורים. באתר פריפיק יש מגוון אדיר. עזר לך? 👍 ליבי לוצקין גרפיקה חברה 17/08/2021 ב8:38 am כשרוצים לספור עד 10 מהספרה שש ומעלה פותחים אצבעות אחרות ולכן רואים שהכפלת את הידיים ולילדים זה פחות ברור למשל בשש פותחים יד שלמה ויד שפתוח בה האגודל ולא האצבע העלתי לך פה תמונה אז יש לך פה יד שניה לשש ולשבע אבל לא מצאתי לך לשמונה לתשע עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך חברה 17/08/2021 ב9:00 am מדובר פה על ילדה שסימה כיתה א’ וכשהיא צריכה לפתור תרגיל חיבור. היא מתחילה לספור אצבע אצבע עד המספר ואז היא מוסיפה. אני רוצה ללמד אותה, ובכך לחסוך זמן בפתירת התרגילים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו