תקשיבו התבלבלתי—איפה בדיוק לומדים גרפיקה ועיצוב?

קדם Forums גרפיקה תקשיבו התבלבלתי—איפה בדיוק לומדים גרפיקה ועיצוב?

• משתמש לא ידוע

חברה
    חברה
    30/04/2023 ב10:35 am

תסתכלי על זה כמו פתיחת עסק חדש

צריך הרבה השקעה: ציוד, לימודים, תרגול, ש.ב., שפשוף, להכיר את השוק וכו’…

וכמו כל עסק- מי שטוב בתחום שלו בד”כ מצליח, בהתחלה פחות מתגמל, ועם הרבה רצון והשקעה זה יכול להגיע לסכומים מאד יפים בעז”ה

*בשביל לעבוד במשרד פרסום צריך המון ידע וניסיון, שליטה מלאה בתוכנות, ידע בעיצוב, קהל יעד, אסטרטגיה וכו’

*אם את חושבת על עיצוב אלבומים בלבד- יתכן שיספיק לך קורס פוטושופ, ועיצוב אלבומים. את לא צריכה את כל יסודות העיצוב ופרסום, קהל יעד וכו’ אבל זו נישה קטנה בתוך עולם העיצוב, לדעתי קצת קשה להוציא משכורת מזה, אם תלמדי בנוסף גם צילום זה יכול להיות טוב…

בהצלחה

• בריינדי הלפרט

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    30/04/2023 ב10:47 am

לגבי הזמן וההשקעה שאת מדברת עליהם

זה משהו מחייב ולא משנה היכן את לומדת

כך שאם אין לך אותם תחשבי שוב על הכל

לגבי מה שכבר רשמו לך

סיעור מוחות- עיצוב ברמה גבוהה ממש ממש ויש שם הבדל ענק בין שנה א’ לשנה ב’ בכל הפרמטרים (מקצועיות, הכוונה, רוחני וכו’) כך שעם מי שאת מתייעצת על זה תבררי איזה שנה היא למדה. זה שבניית אתרים זה משהו נפרד לדעתי לא מפריע בכלל, תלמדי קודם עיצוב ותשקיעי בזה ואח”כ תחליטי אם זה חסר לך

פרוג- לא למדתי שם אבל ממה ששמעתי ואני רואה אצל חברות מאד מאד נותנים כלים וביטחון לעבוד כעצמאית ולקחת מחירים (לדעתי דבר מאד חשוב שלא כ”כ נותנים עליו את הדרש בסיעור מוחות) וגם שם כמה שאני יודעת לא לומדים יחד את בניית התארים זה אולי יחידה קטנה וסתם בשביל לבנות אתר אישי לא בשביל לעבוד בזה (ואת זה יש גם בסיעור)

טוב מקווה שעזרתי לך

ואם את רוצה עוד אפשר בפרטי

בהצלחה

• לאה

גרפיקה
    חברה
    03/05/2023 ב12:43 pm

בקשר ללימודים,

אז שוב- גם אני למדתי בפרקטיקה, וממליצה בחום.

שרי הביאה את מורות מעולות, התמקדות על עשייה בשטח וקידום מעשי ממש. בלי הרבה ברברת מסביב, מצד שני עם התוכן היה מרתק, מעשיר ועובד. גם מבחינה רוחנית, אין מתחרים.

ממליצה ממש למי שרוצה להתקדם לרמה מעולה ומעשית. שעובדת….

• לאה

גרפיקה
    חברה
    03/05/2023 ב12:45 pm

עוד דבר שהיוה מבחינתי מעלה גדולה-

האופציה ללמוד דרך זום. חסכה לי שעות של נסיעה…. משמעותי.

• שרי גלרנטר גלרנטר

גרפיקה
    חברה
    10/05/2023 ב3:35 am

יש לך את פרקטיקה של שרי לוריא ממליצה בחום מקצועי מאוד

Page 2 of 2

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן