בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,005 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! גיד מסויד קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ גיד מסויד בריאות תזונה והתעמלות גיד מסויד פורסם ע"י אמונה בנישתי בריאות תזונה והתעמלות on 24/05/2022 ב10:58 am שלום לכולן, למישהי יש ידע על טיפול בגיד מסויד בכתף? הכאב וההגבלה בתנועה לפעמים בלתי נסבלים. תודה. עזר לך? 👍 אמונה בנישתי הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות תמר אהרוני מרפאה בעיסוק טיפול חברה 29/05/2022 ב9:52 pm שלום אמונה, מי נתן לך את האבחנה הנ”ל? ועל סמך מה? עזר לך? 👍 אמונה בנישתי בריאות תזונה והתעמלות חברה 30/05/2022 ב3:49 pm אורטופד אחרי אולטרסאונד. עזר לך? 👍 אמונה בנישתי בריאות תזונה והתעמלות חברה 04/07/2022 ב11:37 pm המליצו לי על גלי הלם. עומדת להתחיל סדרת טיפולים. מקווה בעז”ה שיעזור. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו