בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,004 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! דחוף!!!!!!!! קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ דחוף!!!!!!!! בריאות תזונה והתעמלות דחוף!!!!!!!! פורסם ע"י רבקה גרפיקה on 07/06/2022 ב11:41 pm נתפס לי שריר באזור הזרוע ביד לאחר אימון. זה כואב!!!!! מה עושים??????? עזר לך? 👍 מלי שארף הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות 111 חברה חברה 08/06/2022 ב1:27 am יש את אווה חיון מיכלזון, אוסטאופתית במודיעין ,רחוב כסלו 60 058-585-5965 לינק לאתר שלה: https://www.ehmosteo.com/ טיפול מדהים עדין ואיכותי, בס”ד! כל מה שקשור לשרירים, וכן לעצמות אם יש צורך. יה”ר שד’ יזמן לך שליחים טובים. רפואה שלמה ובריאות איתנה תמיד בע”ה! עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 08/06/2022 ב1:45 am יש לאלוורה משחה לשרירים, אמור לעזור… (לא מנסיון :() עזר לך? 👍 מלי שארף בריאות תזונה והתעמלות חברה 09/06/2022 ב9:03 pm אם זה עדין כואב לך- עיסוי של האזור, משחה שנקראת “בן גיי” (הכי יעיל שניסיתי), ותוספת מוגדלת משמעותית של חלבונים אכותיים מן החי. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו