שלום וברכה
לא קראתי את הספר…
לפי מה שכתבת מלמעלה על התוכן של הספר
לא מבינה על מה הבהלה
אנחנו יודעים שהיום הרבה דברים עוברים עיבודים ולא מגיעים אלינו כמו שהגיע אל הסבתאות שלנו…..
ולא רק החיטה של היום עושה נזקים אלא גם השמנים, הסוכרים
(מי זוכרת מכאן את התקופה שהסבתות שלנו היו מורחות מנה גדושה של חמאה ואומרות שזה ממש חשוב לאכול חמאה….)
וכל המצרכים המעובדים
גם דגים שאנחנו אוכלים עוברים עיבודים מעיבודים שונים
אם תשמעי הרצאה של משגיחי כשרות גדולים – את תתחלחלי….. מה עושים לדגים שלנו
באיזה צבע הם בטבעי שלהם ובאיזה צבע הם מגיעים עניים ולפה שלנו…..
אבל מה
צריך לזכור שכל מה שה’ ברא בעולמו – בטבעי – זה טוב בעבורנו
ולכן כל דבר טוב לאכול אבל במינון נכון בעבור הגוף והבריאות שלנו
אבל
לצערנו היום באמת הרבה דברים שאמורים להגיע אלינו בצורה טבעית עוברים עיבודים למינהם
לכן מומלץ כמה שיותר לקנות דברים מהטבע ולעשות לבד בבית
כמובן הכל בלי בהלה קיצונית אלא לאט לאט להכניס עוד משהו בריא וטוב לבית
וכמובן קודם לסור מרע – להוציא את הדרים הגרועים שממש לא הכרחיים להיות בתפריט שלנו….
המון הצלחה וס”ד
חני לוין