בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,005 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! ירידה במשקל… קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ ירידה במשקל… בריאות תזונה והתעמלות ירידה במשקל… פורסם ע"י חיה ל. הוראה רכזות וחינוך on 24/05/2022 ב8:01 pm זה נורמלי שאישה יורדת במשקל בלי לעשות כלום? בתוך 3 ימים לרדת קילו וחצי “בלי כוונה” זה בסדר? אשמח לתגובות… עזר לך? 👍 יעל קנייבסקי הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה יעל קנייבסקי בריאות תזונה והתעמלות חברה 24/05/2022 ב8:18 pm האם היה לך פחות תאבון לאחרונה? התחלת לקחת תרופה מסוימת? צריכה להיות סיבה אמיתית לירידה הזו כי ק”ג וחצי בתוך 3 ימים זה משמעותי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו