ליחה

  • אלישבע חמד I פנטזיה

    גרפיקה
    חברה
    11/01/2023 ב2:25 pm

    ממה זה נובע? אולי מוצרי חלב או רגישות אחרת, אולי סוכר, תנסי להוריד משהו ולראות איך זה.

    יש פתרונות טבעיים שעוזרים ליבש ליחה וצינון, אין לי מושג אם זה עוזר במקרים כאלו.

    למשל פשתן- קונים גרגירי פשתן בחנות תבלינים-פיצוחים, משרים במים רותחים 5 דקות, מסננים ושותים, תוך כמה שעות הליחה מתחילה להגמר.

    קצת קשה לסנן את זה כי המים נהיים קצת כמו ג’לי, אז אפשר לחכות שהגרגירים ישקעו ואז לשתות, אם קשה הטעם אפשר להמתיק קצת.

    ממליצה לך לשתות כל שעה- שעתיים כוס ולראות בסוף היום אם יש שיפור.

    אני עושה את זה הרבה בחורף לילדים.

    אגב, פשתן זה דבר מאד בריא לכולם, יש בזה הרבה אומגה 3…

    הרבה בריאות!

    • שירה גבאי

      חברה
      חברה
      11/01/2023 ב3:00 pm

      תודה רבה!

      אשמח לדעת- כמות של כמה גרגירי פשתן לכוס מים רותחים?

  • רחל לוי

    הייטק
    חברה
    11/01/2023 ב10:07 pm

    אני מכינה זירעוני פשתן קלויים בתנור.

    זה ממש טעים אבל מלכלך מאוד.

  • שיינדי אייזנבך

    טיפול
    חברה
    12/01/2023 ב7:55 am

    לפי הרפואה הסינית, עודף ליחה נובע מעודף מאיכות ‘קור’ וחוסר מאיכות ‘חום’. עודף יין וחוסר יאנג.

    הפתרון הוא, לאכול דברים מחממים ומוסיפים יאנג ולהימנע בתקופה זו מאוכל קר מאיכות יין.

    יין עם חיריק, לא עם פתח.

    צמחים מחממים מוסיפי יאנג:

    זנגביל. קינמון. הל. תה שחור חם. וכד’.

    צמחים מקררים מחזקי יין:

    אוכל נא. קר. חלב. מלפפון. שתייה קרה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן