בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,150 תיק עבודות מובילות בקהילה מוזיקה להפעלות ספורט קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ מוזיקה להפעלות ספורט בריאות תזונה והתעמלות מוזיקה להפעלות ספורט פורסם ע"י chavaweisz בריאות תזונה והתעמלות on 05/06/2025 ב4:24 pm מעונינת -למי שיש מוזיקה שמתאימה להפעלה בתיכונים וסמינרים שירים טובים מבחינה רוחנית, מי שיש לה שתעלה כאן עזר לך? 👍 תמר זקס הגיבה לפני 1 חודש, 2 שבועות 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות תמר זקס בריאות תזונה והתעמלות חברה 05/06/2025 ב5:23 pm מנגינות של התעמלות קרקע, גם טובות לך? עזר לך? 👍 chavaweisz בריאות תזונה והתעמלות חברה 06/06/2025 ב2:24 pm אשמח לשמוע כמה מנגינות, אבל בעיקר אני צריכה שירים מקפיצים שערוכים כבר ברצף של 30 דקות, אני מפעילה בבריכה קבוצות של בנות תיכון/סמינר וחייבתתתתתתת מוזיקה טובה שתתאים להן, שירים שיעברו את “הועדה “בסמינר ,בקיצור שירים טובים ומשלנו. תודה עזר לך? 👍 תמר זקס בריאות תזונה והתעמלות חברה 06/06/2025 ב3:59 pm אם את רוצה, תפני אלי באישי, הן בערך של דקה, לא של שלושים. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו