מידרסים

קדם Forums אורח חיים בריא מידרסים

• מלי שארף

בריאות תזונה והתעמלות
    חברה
    25/10/2022 ב12:33 pm

תמיד תתחילי בקופה- בכללית תפני למכון מור (מאר) בן משפחה שלי עשה שם והיה מרוצה מאוד

• רחל ל

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    25/10/2022 ב11:15 pm

אני שמעתי המלצות חמות על היזלר מירושלים,
    דרך מאוחדת יש השתתפות במחיר (אולי לעוד קופות,, אני לא יודעת)

• לאה נעים

טיפול
    חברה
    26/10/2022 ב10:54 am

אני גרה באלעד, הייתי בקופ”ח מכבי והאורטופד שלח אותי מהקופה לחנות מסויימת, זה יצא לי מאוד יקר בסביבות ה 2000 ש”ח.

אח”כ נודע לי מחברה שיש חנות אחרת שנותנת במחיר זול, אני חושבת 500 ש”ח בערך, אם יש הפניה מאורטופד.

תבדקי לפי אזור מגורייך מה הכי טוב בשבילך.

• רות קמרי

גרפיקה
    חברה
    29/10/2022 ב9:34 pm

תודה רבה!!!

לא חשבתי על לפנות לקופה. אחלה רעיון

• חוה קרויזר

גרפיקה
    חברה
    01/11/2022 ב11:29 pm

לא תמיד הקופה נותנת מה שטוב לך, אלא מה שטוב לה. יש קופות שמאשרות מדרסים עד מחיר מסוים, וזה לא מתאים לפצינט. בגלל זה אני קונה פרטי על אף שיש לי ביטוח בקופה, כי הם נותנים סוג שלא מתאים לצורך שלי.

פרט לזה, עשיתי מדרסים לאחרונה בבני ברק אצל מבס ברחוב דונולו. עשיתי כבר אצל רבים ופעם ראשונה שאני לא מרגישה כאבי רגליים. חזרתי עכשיו אחרי יום מתיש של עמידה בשולחן שבת ליד קלפי משעות הבוקר עד אחה”צ. עמדתי על הרגליים ללא ישיבה כ6/7 שעות לפחות, יצאתי שוב אח”כ להצבעה וחזרתי, ויצאתי שוב לקלפי נוסף להשקיף, ועדיין אני לא מרגישה את הקושי ברגליים, בעמידה. אני עדיין עומדת חיונית וכולן סביבי קרסו מזמן כי לא יכלו כבר לעמוד מכאבים.

שיהיה לך הצלחה רבה.

• רבקי ליברמן ליברמן

גרפיקה
    חברה
    02/11/2022 ב1:09 am

יש אחד ברמת גן אלוף במדרסים!! הוא לא זול עד כמה שזכור לי—

יש המון שהולכים רק אליו, אני עשיתי אצלו אבל די מזמן…

אם תרצי תפני אלי באישי – יש לי את המספר של המכון שלו,

בהצלחה!

• שרי קטן

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    04/11/2022 ב12:25 pm

<div style=”direction: rtl;”>היי רות בתור אחת שעובדת עם מדרסים רציתי להאיר לך שאת צריכה לבדוק שאכן יהיו מדרסים אורטופדיים בהתאמה אישית ולא שלוף מהמדף </div>

ספציפי לגבי מכון מור שמה זה מדרסים לנוחות לא מדרסים טיפוליים

ולגבי זאת שאמרה שהיא קנתה ב2000 ואחר כך שמעה שיש ב500 אז קודם כל כדאי לבדוק אם לחברה לך יש את אותה בעייה ובאיזה חומרים השתמשו כי יש מקומות שאם צריך מדרס קשיח ישימו לך קרבון ו טיטניום חומרים חזקים מאד ויש כאלו יבנו את זה מפלסטיק שהוא חומר שבכלל לא טוב לפיזור הלחצים

גם צריך לבדוק איזה אחריות ולמשך כמה זמן הם נותנים

בקיצור זו תורה שלמה

אם את רוצה תפני אליי בפרטי ואשמח לעזור לך

שבת שלום

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן