בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,005 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! ספורט טיפולי קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ ספורט טיפולי בריאות תזונה והתעמלות ספורט טיפולי פורסם ע"י אסתי ויסמן צילום ומולטימדיה on 04/07/2022 ב3:42 pm היי אני מחפשת עבודה בספורט טיפולי באזור בית שמש אני אשמח לשמוע אם אתן מכירות מישהי שמחפשת. תודה רבה!! עזר לך? 👍 שולמית הורוביץ הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה שולמית הורוביץ בריאות תזונה והתעמלות חברה 14/07/2022 ב11:30 pm תשלחי לי פרטים למייל ([email protected]) יש לי מדריכות שמחפשות מילוי מקום עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו