בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 10 שעות תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,005 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! עוגיות במהירות. קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ עוגיות במהירות. בריאות תזונה והתעמלות עוגיות במהירות. פורסם ע"י Ruchama F חברה on 14/08/2024 ב1:37 pm אשמח למתכון מהיר וטעים לעוגיות! תודה!! עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט הגיבה לפני 3 חודשים, 1 שבוע 4 חברות · 7 תגובות 7 תגובות נ ש אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 14/08/2024 ב3:37 pm עוגיות בטעם עדין מאוד של קפה טעים מאודד בקערה: שלושת רבעי כוס שמן כוס סוכר שתי ביצים סוכר וניל אחד לערבב טוב להוסיף: כף קפה לא מומס שלוש כוסות קמח שתי כפיות א. אפיה אני אוהבת שזה לא כדור אלה כן יותר שטוח לאפות על מאה שמונים בערך עשר דקות בתאבוןן עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 14/08/2024 ב8:06 pm נס קפה או קפה? עזר לך? 👍 נ ש אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 14/08/2024 ב10:42 pm קפה נמס כאילו אבקה ממש לא טסטר צויס או מגורען תגידי איך יצא… עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 15/08/2024 ב12:37 am תודה! ניסית את המתכון הזה בעצמך? א”כ הבצק אמור להיות נח לילדים? עזר לך? 👍 נ ש אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 15/08/2024 ב10:54 am כן עשיתי את זה כבר .אני אישית לא מסוגלת להתעסק עם עיסה שהיא דביקית אפילו קצת. אולי בגלל שזה כזה מפריע לי זה היה לי טיפה דביקי או נוזלי קצת לא זוכרת אבל כן היה אפשר להתעסק עם זה אולי לא הכי חלק פשוט שמתי במקפיא וזה יוצא ממש טוב בהצלחה עזר לך? 👍 סטודיו יגוארט גרפיקה חברה 15/08/2024 ב11:41 am תודה יקרה עזרת לי מאד!! עזר לך? 👍 כנפיים צילום ומולטימדיה חברה 14/08/2024 ב5:51 pm עוגיות ח. בוטנים בכמה דקות:כוס ח. בוטנים,3/4 כוס סוכר,ביצה. לערבב, ליצור עיגולים, לשטח עם מזלג (יוצר דוגמא + פוחס את העיגולים)להכניס לתנור בחום בינוני כ8-10 דקות.העוגיות יוצאות רכות ובהירות, ומתקשות בחוץ.לשלוף מהתבנית רק כשמתקרר. בתאבון. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו