בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 שעות תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,005 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! קורס שחייה נשים קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ קורס שחייה נשים בריאות תזונה והתעמלות קורס שחייה נשים פורסם ע"י NeverGiveUp כללי on 27/06/2024 ב9:52 pm שלום וברכה ,אשמח לשמוע על קורסי שחייה לנשים לקיץ באיזור המרכז/ ירושלים .תודה רבה !! עזר לך? 👍 רות הגיבה לפני 4 חודשים, 3 שבועות 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות NeverGiveUp כללי חברה 29/06/2024 ב9:59 pm אשמח ממש לשמוע המלצות לקורס כללי או פרטי בזמן הקרוב ..תודה ! עזר לך? 👍 NeverGiveUp כללי חברה 01/07/2024 ב10:14 am אף אחת לא מכירה ..? כל תשובה תעזור ! עזר לך? 👍 רות מיתוג שיווק ופרסום חברה 01/07/2024 ב10:21 am ראיתי לאחרונה פרסום בירושלים אבל אני לא זוכרת פרטים מדויקים נראה לי ב”לענין” על קורסים לנשים נראה לי בברכת בית טובי העיר בשיתוף עם עיריית ירושלים – מחיר מסובסד לבעלי כרטיס “ירושלמי” כאמור, ראיתי פרסום ולא זוכרת פרטים אולי יש באתר של העיריה? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו