אין לי מושג ספציפית לגבי השאלה שלך אבל כנראה שאם לא תאכלי את הקישוא עצמו אלא את המים שסביבו הם לא ישפיעו כ”כ
אבל קצת מוזר לי השאלה כי יש שוני גדול מאוד בין קישוא לחצילים, חצילים וכן עגבניות מכילים הרבה חומציות שאם הבעיה היא במערכת העיכול אז הם עלולים לגרום לכאב
דוקא קישוא ומלפפון עד כמה שאני יודעת הם בעיקר מנקים ולא מעודדים חומציות ודלקות בכלל אלא משחררים דלקות ורעלים
ודרך אגב אין לי מושג במה המדובר אבל מנסיון שלי בתור נמנעת הרבה מפרות וירקות בגלל כאבי בטן חזקים במשך תקופה ארוכה גיליתי (וגם קיבלתי לזה כמה אישורים) שדוקא רוב המאכלים שגורמים לכאב הם אלה המרפאים,
נכון שבשביל זה צריך סבלנות והרבה,
זה כמו שאכילת עגבניה מרפאת פצעים בפה אבל זה שורף אואהה….. (וזה מה שקורה גם בתוך הקיבה והמעיים באם יש שם פצעים) אז הפתרון הוא לא לאכול כל הזמן עגבניה אלא קצת מידי פעם עד שהפצעים עוברים לחלוטין
בכל מקרה רפואה שלימה