בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,158 תיק עבודות מובילות בקהילה שינה בלילה קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ שינה בלילה בריאות תזונה והתעמלות שינה בלילה פורסם ע"י גלי 🙂 צילום ומולטימדיה on 13/07/2025 ב12:29 pm אם אני לא ישנה בלילה בכלל אבל משלימה שעות בבוקר – זה בסדר מבחינה בריאותית?? עזר לך? 👍 מרים רובין הגיבה לפני 2 שעות, 51 דקות 5 חברות · 5 תגובות 5 תגובות ה חשבונאות ויעוץ מס חברה 13/07/2025 ב2:07 pm ממש לא, יש מערכות שבונות ומתחזקות את עצמן רק בשינה בשעות הלילה. עזר לך? 👍 ר. טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 13/07/2025 ב6:24 pm זאת שאלה כללית מה הגיל שלך בכמה פעמים בשבוע מדובר וכו עזר לך? 👍 מרים סולובייציק יעוץ אימון והנחיה חברה 13/07/2025 ב6:25 pm הרמב”ם (כך נראה, לי, מכל מקום זה כתוב אפשהו, אולי בספר תו יהושע) כתב שכל שינה לפני חצות הלילה הרבה יותר מועילה מאשר שינה לאחר חצות הלילה. עזר לך? 👍 גלי 🙂 צילום ומולטימדיה חברה 14/07/2025 ב11:18 am אני בת 16ולא מדובר יותר מפעם בשבוע ובכללי אני הולכת לישון באיזור ה2/3 לפנות בוקר השאלה היא אם כבר יש הבדל אם בכל מקרה אני לא הולכת לישון מאוחר עזר לך? 👍 מרים רובין צילום ומולטימדיה חברה 13/08/2025 ב9:13 pm אם את עדיין רוצה לגבוה – אז כדאי לך מאד! ללכת לישון מוקדם יותר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו