בריאות תזונה והתעמלות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה תזונה נכונה, ספורט והתעמלות, הרפיות, שחרור ממתחים ומאכילה רגשית, ניקוי רעלים ועוד עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,005 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! תיק עזרה ראשונה קדם ‹ Forums ‹ אורח חיים בריא ‹ תיק עזרה ראשונה בריאות תזונה והתעמלות תיק עזרה ראשונה פורסם ע"י אסנת קטרי בריאות תזונה והתעמלות on 06/11/2022 ב9:53 am היי אשמח לשמוע אם מישהי יודעת מהיכן אפשר לקנות תיק עזרה ראשונה או שפשוט יוצרים תיק כזה ע”י שקונים את כל מה שצריך ? תודה עזר לך? 👍 אסנת קטרי הגיבה לפני 2 שנים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אמונה בנישתי בריאות תזונה והתעמלות חברה 06/11/2022 ב10:45 am באיחוד הצלה אפשר למצוא תיקים מאובזרים. אני אבזרתי תיק בעצמי לצורך ביתי. השאלה למה את צריכה, לפעמים עדיף לקנות תיק מוכן מאשר לקנות את כל הפריטים. לא תמיד זה זול יותר. עזר לך? 👍 אסנת קטרי בריאות תזונה והתעמלות חברה 09/11/2022 ב2:07 pm הי אמונה תודה אני צריכה את זה כי אני מורה לשעורי סטודיו ואני רוצה שהיה לי תיק כזה במקום שבו אני מאמנת למרות שיש בו תיק עזרה ראשונה אבל אני רוצה לקנות אחר , עם דברים חדשים שלא נצטרת אף פעם… אבל מה שבטוח תודה אדבר עם עזר מציוון עזר לך? 👍 אסנת קטרי בריאות תזונה והתעמלות חברה 09/11/2022 ב2:11 pm עם איחוד הצלה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו