מידע על תפקיד devops, בדגש על devsecops

קדם Forums הייטק עבודה מידע על תפקיד devops, בדגש על devsecops

Tagged: ,

• מידע על תפקיד devops, בדגש על devsecops

פורסם ע"י שושנה מורגנשטרן  הייטק on 27/05/2023 ב11:50 pm

שלום לכולן
    הציעו לי הכשרה והשמה בתחום הdevops (אני מסיימת לימודים עכשיו) והבירורים שלי על התפקיד העלו דעות סותרות:
    חלק מהאנשים ששאלתי אמרו שמדובר בתחום גברי יחסית שכולל הרבה עיסוק עם חומרה וטכנולוגיות ופחות מתאים למי שאוהבת לכתוב קוד. חלק אחר אמר ש”זה הדבר הבא”, שזה מאתגר וכולל הרבה פיתוח…
    בסך הכל יצאתי די מבולבלת. והעניין הוא שהם דורשים התחייבות מאד טוטאלית לעבוד בתחום הזה אחר כך. כך שאני לא יכולה לנסות ולהחליט בהמשך.
    אשמח לשמוע, ממי שמכירה את התחום מקרוב או עבדה בו (לא מכל אחת ש”שמעה על זה” – מזה כבר יש לי מספיק:)
    פרטים על התחום, על סגנון העבודה, על ההתאמה שלו לנשים ובפרט לנשים חרדיות וכל פרט אחר שיוכל לעזור לי בהחלטה.
    מודה לכן מאד!

שרה ז הגיבה לפני 1 שנה, 3 חודשים 5 חברות · 4 תגובות
  • 4 תגובות
  • צביה ז

הייטק
    חברה
    04/06/2023 ב8:19 pm

היי,

יכולה לדבר איתי : 053-3129620

• שרה ה

הייטק
    חברה
    05/06/2023 ב10:02 am

היי שושי.

אני עובדת בתפקיד devops, אמנם לא בתחום של devsecope.

אשמח לעזור לך.

את יכולה ליצור איתי קשר בפרטי:)

• עמנואל טסה

הייטק
    חברה
    05/06/2023 ב12:17 pm

הי שושי,

אני מנהלת גלובלית של DevSecOps בחברה שלי, מוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי ואענה על כל השאלות שלך.
    בגדול – לפורום אני אומר שההבדל המשמעותי כיום בין devops ל-devsecops זה העובדה שהדגש הוא על שימוש והטמעה של מוצרים אבטחת מידע וניהול תהליכים בחברה.

זה מאוד מתאים למי שאוהבת הרבה טכנולוגיות, פיתוח אוטימציות מורכבות בשפות סקריפט שונות ומי שרוצה להתפתח בתחום באבטחת מידע.

בנוסף – רוב המקומות (כמו אצלי), ברמת ההירכיה הקבוצות/מחלקות, הם מעל כל ה-R&D ולא שייכים אליו כמו ב-devops שזה נותן יותר כח ניהולי להטמעות מורכבות.

• שרה ז

אומנות הבמה והפקות תוכן
      חברה
      20/07/2023 ב8:11 pm

אשמח אם תוכלי לייעץ לי בקשר ללימודי דאבופס

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן