הייטק ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית ”דיונים” ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה ליצירת דיון חדש בחרי את הפורום המתאים מתוך הלשונית “דיונים” עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? מה חדש? דיונים חברות 3,396 תיק עבודות מסמכים תתי קהילות 2 מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אורקל – פרוצדורה המקבלת טבלת נתונים כפרמטר קדם ‹ Forums ‹ הייטק ‹ Database Design & Development ‹ אורקל – פרוצדורה המקבלת טבלת נתונים כפרמטר Tagged: DB, ORACLE Database Design & Development אורקל – פרוצדורה המקבלת טבלת נתונים כפרמטר פורסם ע"י Mali הייטק on 08/11/2022 ב10:09 am שלום, אם יצא לך לכתוב פרוצדורה במקבלת טבלה כפרמטר, אשמח מאד שתשלחי לי דוג’. יעזור לי מאד! תודה מראש! עזר לך? 👍 Mali הגיבה לפני 2 שנים 2 חברות · 4 תגובות DBORACLE 4 תגובות ש. הייטק חברה 09/11/2022 ב8:41 am <pre class=””> עזר לך? 👍 Mali הייטק חברה 10/11/2022 ב6:53 am תודה! יצא לך אולי לקרוא לפרוצדורה מ C#? חיזור לי ממש!! עזר לך? 👍 ש. הייטק חברה 10/11/2022 ב7:26 am אני חושבת שאת צריכה לנסות SYS_Refcursor input parameter עזר לך? 👍 Mali הייטק חברה 10/11/2022 ב7:48 am אני רואה שאני אמורה להשתמש ב UDT Mapping יש לך מושג איך? תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו